Olympiatähti Michael Phelps auto-onnettomuudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Edellisissä kesäolympialaisissa hurjan määrän uintimitaleja kauhonut Michael Phelps on kisojen jälkeen noussut Yhdysvalloissa koko kansan julkkikseksi, joka joutui taannoin rypemään myös huumeskandaalissa.

Nyt Michael Phelps on joutunut auto-onnettomuuteen. Kahden auton kolari sattui poliisin mukaan torstai-iltana Baltimoressa. Kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut rytäkässä, Baltimore Daily kertoi. Uimari oli ajamassa Cadillac Escaladeaan, joka törmäsi vielä tuntemattomasta syystä naiskuljettajan ohjastamaan Honda Accordiin.

Phelpsin tiedottajan mukaan nainen oli järkyttynyt tapauksesta ja hänet vietiin varmuuden vuoksi sairaalaan tarkastettavaksi. Uimari joutui puolestaan poliisikuulusteluihin, mutta häntä ei pidätetty. Huumeilla tai alkoholilla ei uskota olleen osuutta onnettomuuteen.