Povipommi Pamela Anderson asuu asuntovaunussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme jo lähes vuosi sitten kuinka povipommi Pamela Anderson joutui lastensa kanssa muuttamaan tilapäisesti asuntovaunuun siksi aikaa, kun hänen taloaan rakennetaan Malibussa.

Tilapäinen ratkaisu on kuitenkin osoittautunut yllättävän pysyväksi, sillä hän asuu Paradise Coven alueella sijaitsevassa vaunussaan edelleen.

– Se on yhden huoneen liikkuva talo, jonka ostin vierashuoneeksi. Muutimme lasten kanssa sinne, sillä odotan tuon hiton talon valmistumista Malibun hienostoalueelle. Sitten huomasin olevani onnellisempia asuntovaunussa ja samoin ovat lapseni. Myös sähkömiehenä toimiva poikaystäväni asuu samalla alueella, Pamela kertoi Hollywood Pulsen mukaan.

Pamela Anderson on tähän mennessä poseerannut 12 kertaa Playboy-lehden kannessa ja hänen Baywatch-hahmonsa CJ Parker lienee yksi maailman tunnetuimmista televisiohahmoista. Suomalaisjuurinen supertähti on sittemmin nähty myös elokuvissa Barb Wire ja Borat. Anderson on ollut naimisissa Tommy Leen, Kid Rockin ja Rick Solomonin kanssa.