Suosittu televisiosarja päättyi kuin seinään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viimeisen vuoden aikana Yhdysvalloissa on lopetettu useita suosikkisarjoja, kuten Muodon vuoksi, Samantha Who? ja My Name Is Earl. Nyt lopetettujen sarjojen joukkoon liittyy Suomessa Nelosella esitetty Reno 911!

Reno 911! -sarjasta on tehty aiemmin myös elokuvaversio Reno 911: Miami. Parodiasarjassa on seurattu renolaisen poliisiaseman toimintaa, mutta aseman ovet sulkeutuvat nyt ainakin televisiosarjan osalta. Comedy Central -kanava on nimittäin päättänyt yllättäen lopettaa ohjelman kuudennen tuotantokauden jälkeen.

Ohjelman viimeiseksi jäänyt jakso esitettiin Yhdysvalloissa 8. heinäkuuta, sillä yhtiö ei tilannut ohjelmalle enää jatkoa. Tietoa lopettamispäätöksestä ei kerrotty virallisella lehdistötiedotteella, vaan se tuli ilmi Twitterin kautta.

– Päätös Reno 911!:n lopettamisesta tehtiin tänään kello 13:30. En tule enää pukemaan ylleni niitä shortseja, ohjelman tähti Thomas Lennon kirjoitti mikroblogiinsa torstaina iltapäivällä.