Ajokielto loppui – George Michael pidätettiin heti uudesta rattijuopumuksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

1980-luvulla WHAM! -yhtyeen toisena puoliskona tunnetuksi tullut poptähti George Michael on jälleen pidätetty. Tällä kertaa kyse ei ollut kuitenkaan puistoseksistä, vaan auto-onnettomuudesta ja siihen mahdollisesti liittyvästä rattijuopumuksesta.

George Michael oli saanut aikaisemmista törttöilyistään kahden vuoden ajokiellon, joka päättyi vain kaksi kuukautta sitten. Perjantaina poptähti oli liikenteessä omalla Range Roverillaan, kun hän kolaroi ajamalla suurella nopeudella kuorma-auton perään Berkshiressä, Englannissa.

Onnettomuutta tutkimaan hälytetyt poliisit pidättivät laulajan kolaripaikalta, sillä hänen epäillään ajaneen autoaan joko huumeiden tai alkoholin vaikutuksen alaisena. Häntä pidettiin poliisiasemalla viiden tunnin ajan. Kuorma-auton kuljettaja oli ymmällään tähden käytöksestä.

– Ajoin 70 kilometrin tuntivauhtia sisäkaistalla, kun näin takanani auton, joka ajoi pitkät päällä ehkä noin 160 kilometrin tuntivauhtia. Se törmäsi perääni ja se oli helvetinmoinen pamaus. Hänen autonsa pyöri ympäri ulkokaistalla ja osui keskikaiteeseen, peräänajon uhri Laurie Rowe kertoi asiasta uutisoineelle Daily Mail -lehdelle.

– Lopulta hän pääsi ulos autostaan ja tuli luokseni kysymään voisiko hän saada kyydin! Olin tyrmistynyt. Hän vaikutti todella sekavalta. Kuin hän ei olisi lainkaan tiennyt mitä oli tapahtunut. Hän näytti täysin pöllämystyneeltä ja yritti jopa kiivetä kuomurini ohjaamoon. Hän toisti koko ajan olevansa huolissaan siitä että joutuisi vankilaan.

George Michael itse kiisti jyrkästi epäilyt rattijuopumuksesta ja korosti olleensa turmahetkellä vesiselvä. Häntä odottaa kuitenkin todella kova rangaistus, mikäli hänet todetaan syylliseksi uuteen rattijuopumukseen.