Ashley Greene seksikkäissä alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla kohuotsikoissa alastonkuviensa takia komeillut Twilight-tähti Ashley Greene nousi skandaalin myötä kertaheitolla takarivistä julkisuuden valokeilaan, kuten Paris Hilton aikanaan. Nyt hän poseeraa näyttävissä alusvaatekuvissa.

Alice Cullenin roolia teinielokuvassa näyttelevä Ashley Greene nähdään tällä kertaa pukeissa, mutta tosin vain alusvaatteisillaan. Hän nimittäin esittelee seksikkäissä kuvissa lukuisia alusvaatteita, mutta pitää kuitenkin intiimit ruumiinosansa piilossa. Katso kuvat tästä.

22-vuotias Ashley Greene on ollut viime aikoina muutenkin kovassa nousussa Hollywoodissa. Elokuussa hän kuvaa jo kolmatta Twilight-elokuvaansa. Ashley Greene tullaan lähiaikoina näkemään myös useissa muissakin elokuvissa, joista mainittakoon esimerkiksi Summer’s Blood, Skateland ja Warrior.