Lehti: Michael Jacksonia säilytetään pakastimessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huhumylly puolitoista kuukautta sitten menehtyneen poptähti Michael Jacksonin ympärillä jatkuu edelleen, kun laulajan kuolemansyytä ei ole vielä paljastettu tutkimustulosten valmistumisesta huolimatta. Nyt viihdemaailmassa kohutaan myös hänen ruumiinsa olinpaikasta.

Toissaviikolla Yhdysvalloissa uutisoitiin, että Jacko olisi viimein päässyt haudan lepoon perhetuttavansa yksityiseen mausoleumiin. Myöhemmin tiedot kuitenkin kiistettiin, sillä tähden lopullisesta hautapaikasta edelleen kiistelevän perheen takia ruumis odottaa edelleen hautaamista Forest Lawn -hautausmaalla.

Amerikkalaisen TMZ-julkaisun saamien tietojen mukaan Michael Jackson odottaa hautaamista pakastimessa, jotta hänen ruumiinsa ei alkaisi hajoamaan ennen aikojaan. Viihdelehti kertoo myös, että popparin Katherine-äiti käy usein vierailemassa laulajan tilapäisessä säilytyspaikassa. Lopullinen hautapaikka on siis edelleen täysin avoinna.

Viimeisten tietojen mukaan Jermaine Jackson on tällä hetkellä ainoa, joka haluaa Michaelin haudattavan Neverland-tilansa alueelle. Muut perheenjäsenet ovat eri mieltä, koska Michael vihasi ranchiaan viimeisinä vuosinaan. Lehtitietojen mukaan perheen sisällä on nyt kasvanut tästä syystä erimielisyyksiä Jermainen ja muun perheen välillle.