Suosikkinäyttelijä Matt Damon pelkää Twitteriä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Agenttirooleissa viime vuosina useaan otteeseen nähty näyttelijä Matt Damon on paljastanut pelkäävänsä internetin yhteisöpalveluja ja erityisesti Twitteriä. Hän pelkää sekopäisten faniensa lähettävän hänelle outoja viestejä palvelujen välityksellä.

– Olen nykyisin aivan liian kiireinen. En ehdi pitämään yhteyttä moniin ihmisiin, joihin haluaisin pitää yhteyttä. Pelkään kuitenkin liittyä tuollaisiin yhteisöihin. Vaimoni teki niin hiljattain, mutta hänellä ei riittänyt aikaa sellaiselle, Matt Damon kertoi StarPulse -julkaisulle.

Matt Damon ei ole ainoa tähti, jolla on huonoja kokemuksia yhteisöpalveluista ja bloggauksesta. Taannoin nimittäin uutisoimme kuinka Jennifer Aniston antoi poikaystävälleen John Mayerille kenkää huomattuaan tämän viettävän paljon bloggaamalla Twitteriin. Anistonille mies oli kertonut olevansa niin kiireinen, ettei hänellä ollut aikaa tapaamiselle.

…Matt Damon.