Poptähti Lily Allen huomenna Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi tämän hetken maailman seuratuimpia poptähtiä, brittipoppari Lily Allen, saapuu sunnuntaina konsertoimaan Suomeen. Hän esiintyy Flow-festivaalien yhteydessä Helsingin Suvilahdessa.

It’s Not Me, It’s You -albuminsa helmikuussa julkaissut räväkkä poppari on yrittänyt viime kuukausina tehdä läpimurtoa Yhdysvaltojen markkinoilla, mutta se ei ole ainakaan vielä onnistunut. Euroopassa hänen suosionsa on kuitenkin jatkunut ja kesän aikana esimerkiksi Fuck You -kappale on soinut hyvin radioaalloilla.

Vielä keväällä Lily Allen vihjasi, että kesän kiertue olisi jäämässä hänen viimeisekseen.

– Tämän levyn ja kiertueen jälkeen olen aloittamassa aivan uutta liiketoimintaa, mutta en voi kertoa siitä vielä enempää. Harkitsen todella vakavasti musiikkiurani lopettamista, Lily Allen kertoi keväällä Showbiz-julkaisulle.

Sen koommin hän ei ole asiaa kommentoinut, joten suunnitelmat ovat voineet muuttua jo moneen otteeseen. Viime viikolla hän vietti kiertueensa välipäiviä St. Tropezissa yhdessä supermalli Kate Mossin kanssa.