Teinitähti Miley Cyrus Sinkkuelämää-rooliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme ensimmäisen kerran jo viime vuonna, että teinitähti Miley Cyrus on laajentamassa repertuaariaan näyttelijänä ja saamassa mahdollisesti roolin Sinkkuelämää-elokuvan jatko-osasta. Hannah Montana -tähtenä tunnetusi tullut nuorukainen haluaa nyt saada todellista jalansijaa Hollywoodin näyttelijämarkkinoilla.

Nyt rooli Sinkkkuelämää -menestysleffan jatko-osassa näyttää varmistuvan. Aikaisempien tietojen mukaan Mileyn olisi määrä esittää elokuvassa nuorta Carrie Bradshawia. Tuoreissa tiedoissa ei vielä vahvisteta mihin rooliin teinitähti on ehdolla, mutta aikaisempia tietoja ei ole myöskään kiistetty. Elokuvan muiden tähtien kerrotaan olevan innoissaan Cyrusin mukanaolosta.

Elokuvan pääosissa nähdään televisiosarjastakin tutut Kim Cattrall, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ja Kristin Davis. Aiemmin myös Britney Spearsin nimi on ollut mukana huhuissa, sillä erityisesti Parker haluaisi suosikkipopparin mukaan leffaan. Parkerin mukaan Britney Spears olisi oivallinen valinta sivurooliin, jossa tämä näyttelisi Parkerin roolihahmon Carrie Bradwhaw’n sukulaistyttöä.