BB-kaunottaren jättirinnat eivät mahdu bikineihin

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -realityohjelman osallistujat ovat yleensä lihoneet ainakin jonkin verran BB-talossa vietettyjen viikkojen aikana, sillä talossa ei tule juurikaan liikuttua. Britannian Big Brotherissa nyt 70 päivän ajan mukana ollut Sophie Reade on kokenut saman kohtalon.

Saatuaan tietää pääsevänsä mukaan realityohjelmaan Sophie hankki itselleen aikaisempien 30FF-kokoisten rintojensa tilalle huomattavasti suuremman 30GG-kokoisen rintavarustuksen vain muutamaa viikkoa ennen tuotantokauden alkamista.

Nyt talossa kertyneet kilot ovat kasvattaneet tätä varustusta entisestään, eikä Sophie enää mahdu taloon mukanaan tuomiin bikineihin, jotka näyttävät nykyisin lähinnä postimerkeiltä. Katso kuvat tästä. Mallikaunotar joutuukin nyt olemaan erityisen tarkkana, ettei vahingossa paljasta rintojaan. Jotkut katsojat uskovat kasvaneiden rintojen ja pyöristyneen vatsan tarkoittavan, että Sophie on raskaana.

21-vuotias Sophie Reade on tullut briteille jo aiemmin tutuksi lähinnä mallina, joka on poseerannut jonkin verran myös lehtien sivuilla ja kolmossivun tyttönä. Hänet nähdään seuraavien kuukausien ajan luultavasti otsikoissa koko ajan useamminkin, vaikka neitokainen häädettäisiinkin lähiaikoina talosta.