BB-kaunotar heitettiin ulos Big Brotherista

Big Brother · Stara.fi

Yhdysvalloissa on parhaillaan käynnissä Big Brother -realitykilpailun yhdestoista tuotantokausi, joka käynnistyi 9. heinäkuuta. Nyt talosta on heitetty kilpailija ulos sääntörikkomuksen takia.

West Hollywoodissa asuva 33-vuotias freelancer-toimittaja Chima Simone katosi yllättäen BB-talosta ja hänen luultiin ensin poistuneen talosta oma-aloitteisesti. Nyt tuottajat ovat kuitenkin vahvistaneet, että Chima poistettiinkin talosta tuotantoyhtiön päätöksellä, sillä tämä oli rikkonut toistuvasti kilpailun sääntöjä.

Neitokainen nähtiin viimeisen kerran kuvissa, kun hän sammutti mikrofoninsa ja sen lisäksi vielä itseään kuvanneen kameran noin kello 01:30 yöllä. Kun livelähetys saatiin taas toimimaan parin tunnin kuluttua, Simone ei ollut enää talossa. Hän oli jo aiemmin saanut BB-katsojien vihat niskaansa ylimielisen käytöksensä takia. Hänen kiroilujaan on jouduttu myös sensuroimaan lähetyksissä.