Brad Pitt: Ei uskonnolle – kyllä homoliitoille ja kannabiksellle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin suurimpiin miestähtiin lukeutuva Brad Pitt on kiertänyt viime päivinä kaikki mahdolliset ja mahdottomat kissanristiäiset markkinoidakseen uutta Kunniattomat paskiaiset -elokuvaansa. Nyt hän on vieraillut myös Bill Maherin haastateltavana.

Keskusteluohjelmassa varsin rentona esiintynyt Brad Pitt kertoi todelliset mielipiteensä muiden muassa uskonnosta ja homoliitoista.

– He kysyivät olenko hakemassa pormestarin virkaa, koska he suunnittelivat t-paitoja. Taisin sanoa, että iskulauseeni voisi olla ”Ei uskonnolle, kyllä kannabiksen laillistamiselle ja homoliitoille”. Vartuin uskonnollisessa perheessä ja uskonnollisessa yhteisössä, mutta en vain ymmärrä sitä. Se ei vain toimi minulle pitkällä tähtäimellä, Brad Pitt totesi.

Tämän jälkeen supertähti joutui selittelemään miksi hän vastustaa julkisesti uskontoa ja puolustaa homoliittoja.

– En halunnut vaikuttaa kenenkään elämään ja heidän uskomuksiinsa ennen kun huomasin tietyt tarkoitusperät esimerkiksi homoliittojen suhteen. Kukaan ei voi kertoa toisille ihmisille kuinka heidän tulee elää. Teidän pitää tarkistaa missä maassa asutte. Te astutte sen mahdollisuuden päälle, joka mahdollistaa myös uskontonne harjoittamisen.