Katkera povipommi myöntää: ”Avioliittomme oli valhetta!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Peter Andre jätti vaimonsa Katie Pricen toukokuussa. Povipommi on siitä saakka keskittynyt lähinnä viinanhuuruiseen juhlimiseen ja Andren mustamaalaamiseen kaikin mahdollisin keinoin. Nyt povipommin tykitys on jatkunut entistäkin kiivaampana.

Raivostunut Jordan kertoi eilen illalla toimittajille koko avioliiton olleen ainakin hänen puolestaan valhetta. Samalla hän tuli vahvistaneeksi omalta osaltaan mediassa heti eroilmoituksen jälkeen esitetyt veikkaukset.

– Yritin viisi vuotta olla jotain mitä en todellisuudessa ollut, koska halusin avioliittomme toimivan. Olin rakastunut Peteen, mutta se päättyi huonosti, Jordan kertoi News Of The World -lehden mukaan.

– En välitä vaikka pilaisin hänet. Olen sanonut sen myös lakimiehilleni. Haluan tuhota hänet. Olen elänyt niin pitkään siinä valheessa. Viimeiset kaksi vuotta olivat huonoja, ja kävimme myös avioliittoneuvojalla. Minä todella yritin. En aikonut koskaan jättää häntä, koska uskoin asioiden muuttuvan paremmaksi. Nyt tuntuu kuitenkin, että suuri paino olisi nostettu päältäni.

Samassa haastattelussa povipommi syyttää ex-miestään myös maineensa hyväksikäyttämisestä.

– Hän on käyttänyt minua ansaitakseen rahaa ja markkinoidakseen uutta singleään. Nyt se saa riittää. He ovat minun lapsiani, tämä on minun elämäni ja hän voi painua vi**uun, jos hän haluaa minusta vielä jotain.