Kovat tuskat – Lily Allen murtui itkuun keikallaan Helsingissä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Helsingin Suvilahdessa esiintyvä popmusiikin supertähti Lily Allen murtui itkuun jo esiintymisensä ensimmäisen kappaleen aikana. Syynä on – kuten Stara jo aiemmin tänään kertoi – viimeöinen loukkaantuminen.

Ensimmäisessä välijuonnossaan Lily Allen pahoitteli asiaa ja kertoi yleisölle itkevänsä tuskasta, koska hänen selkäänsä särkee niin paljon. Itku ei myöskään jäänyt yhteen kertaan, vaan popparin poskilla vierivät kyyneleet koko ajan, vaikka hän yritti samalla laulaa kappaleitaan. Lauluosuuksien välillä urhea supertähti pyyhkii tällä hetkellä alituiseen kyyneleitään, ja on selvästi kovissa tuskissa.

Staran aiemmin saamien tietojen mukaan Lily Allen kaatui pahasti viime yönä, mutta ei kuitenkaan halunnut peruuttaa keikkaansa. Sen sijaan hän sai Helsingissä kipulääkettä pistoksena suoraan pakaraansa. Ensin lääke tuntui vaikuttavan, mutta keikan aikana vaikutus ei enää riitäkään kumoamaan kipua.Kuvamateriaalia keikalta julkaistaan Starassa huomenna.