Lily Allen loukkasi selkänsä! Miten käy illan keikan Helsingissä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingissä parhaillaan käynnissä olevan Flow-festivaalin sunnuntain pääesiintyjänä on tänään määrä nähdä brittiläinen supertähti Lily Allen. Muutama tunti sitten maahan saapunut laulaja on kuitenkin tällä hetkellä hieman sairaana.

Staran saamien tietojen mukaan suosikkilaulaja kaatui viime yönä ja loukkasi samalla selkänsä. Helsingissä Lily Allen on nyt saanut hoitoa kipuihinsa, ja kykenee näillä näkymin nousemaan lavalle Suvilahdessa.

Poppari sai kipujensa takia piikin takapuoleensa, ja nyt tähden olo on jo hieman parempi. Siitä huolimatta tähti mietiskelee parhaillaan miten hän saa vedettyä illan keikkansa läpi. Tähden mukaan piikki toi mukanaan ”wooooozy”-olon, joten Helsingissä voidaan parin tunnin päästä nähdä lavalla varsin rentoutunut laulaja.