Shakira joutui hakeutumaan terapiaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Menestyksekäs latinotähti Shakira tekee parhaillaan paluuta musiikkimaailmaan parin vuoden opiskeluvapaan jälkeen. Musiikkityyliään vaihtanut poppari on nyt päättänyt hakea ammattiapua selviytyäkseen.

She Wolf -kappaleellaan parhaillaan radioaalloilla soiva kolumbialaiskaunotar käy nykyisin säännöllisesti terapiassa pitääkseen hektisen elämänsä ja uransa kunnossa. Laulajan itsensä mukaan hänen elämästään puuttui kiintopiste siihen saakka kunnes hän aloitti ammattiavun hankkimisen.

– Kun haluan saada vastauksen näihin kysymyksiin, kuten Mitä haluan? Kuka olen? Ja Miksi teen tätä edelleen? menen terapeuttini luokse, Shakira kertoi Latina-lehden haastattelussa.

– Pidän siitä, että minulla on ihminen, joka auttaa minua analysoimaan itseäni. Suosittelen sitä nyt kaikille tutuilleni. Minulla on nyt paljon ystäviä, jotka käyvät terapiassa, ja heidänkin elämänsä on muuttunut parempaan suuntaan.