Tältä Nightwish-Anette näyttää nyt! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin rockyhtyeisiin lukeutuva Nightwish nousi perjantaina ja lauantaina lauteille historiallisissa tunnelmissa, kun yhtye esiintyi Savonlinnan Olavinlinnaan rakennetulla konserttilavalla. Loppuunmyydyt konsertit sujuivat mainiosti.

Yhtyeen keulahahmo Anette Olzon romahti viime syksynä kesken yhtyeen keikan Brasiliassa, ja siitä alkoi kohu laulajan mahdollisista ongelmista. Nyt moiset seikat ovat kuitenkin menneen talven lumia, sillä Anette rokkasi Savonlinnassa yhtyeensä kanssa upeasti. Yhtyeen vokalisti oli pukeutunut erikoiskeikkaa varten näyttävää mustaan mekkoon.

Viihdelehti Stara oli paikalla ja tarjoaa nyt tuoreeltaan kuvamateriaalia konsertista. Katso Anetten kuva tästä ja kaikki kyseisen keikan kuvat tästä.