Depeche Mode esiintyy helmikuussa Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Konemusiikin edelläkävijöihin koko uransa ajan lukeutunut Depeche Mode -yhtye saapuu konsertoimaan Suomeen. Yhtye esiintyy Helsingin Hartwall Areenalla 2. helmikuuta 2010.

Konemusiikkia ja taiten rakennettua tanssibiittiä yhdistelevä Depeche Mode julkaisi järjestyksessä 12. albuminsa Sounds Of The Universe huhtikuussa ja saapuu nyt kiertueellaan myös Suomeen.

Yhtye on muokannut jo 25 vuoden elektronisen musiikin soundia omakseen. Industriaalielementeistä sujuvasti glamrockiin siirtyvä ryhmä tunnetaan erityisesti klassikkohiteistään Enjoy The Silence, Strangelove, Personal Jesus, It’s No Good, I Feel Loved ja Precious. Brittiryhmän edellinen albumi Playing The Angel julkaistiin 2005.

Depeche Moden levyjä, mukaan lukien legendaariset on myyty maailmalla yli 75 miljoonaa. Ne ovat vuonna 1981 julkaistusta Speak & Spell debyytistä lähtien komistaneet brittilistan kärkikymmenikköä. Megatähteydestään huolimatta kokeilunhaluinen trio on säilynyt musiikillisesti osana undergroundia. Suomessa yhtye vieraili viimeksi vuonna 2006.