Helsingin keskustaan uusi konserttikeskus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingin kulttuurihistoriallisesti arvokkaan Lasipalatsin elokuvateatterista Bio Rexistä on tulossa uusi konserttikeskus pääkaupungin alueelle. Viime keväänä Bio Rexin salissa pidettiin koeluontoisesti muutama musiikkiesitys, ja syksyllä konserttien määrää lisätään entisestään.

Bio Rexissä nähdään syyskauden aikana ainakin Markku Aro, Marita Taavitsainen, Millana Misic ja Jorma Kääriäinen, jotka ylistäviä arvosteluja saanut Riku Niemi Cool Mambo -kokoonpano on kutsunut solisteikseen.

– Kevään tapahtumat saivat positiivisen vastaanoton ja päätimmekin jatkaa konsertteja entistä suuremmalla voimalla nyt syksyllä. Bio Rexin akustisesti hieno sali sekä sen loistava sijainti luovat konserttinautinnon, johon korkeatasoinen suomalainen musiikki sopii mainiosti, konserttitoiminnasta vastaavan Ratello Oy:n toimitusjohtaja Martti Tyynismaa toteaa.

Helsingin keskustassa sijaitsevan Bio Rexin kattoterassilla on järjestetty kesäisin perinteisesti lukuisia jazzkonsertteja sekä Mixxed Discotheque -klubin iltoja. Kuluvana kesänä terassilla on vietetty myös suomaisten nuorten tähtien ja orkestereiden musiikki-iltoja. Nyt konserttitoiminta siirtyy entistä laajemmin sisätiloihin. Bio Rexin nousevaan katsomoon mahtuu jopa 700 vierasta.