Isä: Michael Jackson haudataan syntymäpäivänään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähes kaksi kuukautta sitten menehtynyt poptähti Michael Jackson odottaa useiden lähteiden mukaan hautaamista Forest Lawn -hautausmaan kappelin pakastimessa. Nyt hänen hautaamisensa päivämäärästä on saatu lisätietoja.

Tuoreimpien tietojen mukaan Michael Jackson tullaan hautaamaan syntymäpäivänään. New York Daily News sai tiedon asiasta poptähden Joe-isältä. Hänen mukaansa Popin kuningas pääsee haudan lepoon viimein 51. syntymäpäivänään 29. elokuuta.

Laulajan lopullinen hautapaikka on tosin joidenkin tietojen mukaan vielä päättämättä, sillä perhe on kiistellyt asiata tähden kuolemasta saakka. Joe Jacksonin mukaan poika tullaan kuitenkin hautaamaan Forest Lawniin, jossa hautajaiset järjestetään edellä mainittuna päivänä kello 10:00.