Jymy-yllätys: Legendaarinen KISS julkaisee uuden levyn!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin heavy-yhtyeisiin lukeutuva KISS on tehnyt yllättävän päätöksen ja julkaisee levyllisen uutta materiaalia. Yksi osa tätä yllätystä on myös se, että levy julkaistaan yksinoikeudella Wal-Mart -ketjun kaupoissa.

Maailman suurin kauppaketju on tehnyt KISS-yhtyeen kanssa sopimuksen, jonka perusteella veteraaniyhtyeen uusi studioalbumi on määrä saada myyntiin ketjun kauppoihin 6. lokakuuta. Kyseessä on yhtyeen ensimmäinen uusi studiolevy peräti yhteentoista vuoteen.

Levyn nimeksi on Wal-Martin tiedotteen mukaan tulossa Sonic Boom. Paketti tulee sisältämään myös uudelleen äänitettyjä versioita yhtyeen klassikkohiteistä sekä DVD-materiaalia livekeikalta. Aiemmin vastaavia sopimuksia kauppaketjun kanssa ovat tehneet muiden muassa AC/DC, Foreigner ja Eagles.

Vuonna 1973 perustetun yhtyeen tunnetuimpia hittejä ovat esimerkiksi I Was Made For Lovin’ You, Lick It Up ja Crazy Crazy Nights. Yhtye on tunnettu hittiensä lisäksi erityisesti myös näyttävistä esiintymisasuistaan ja musta-valkoisista kasvomaalauksistaan.