Laihtunut Britney Spears innostui bikineistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on innostunut uudesta solakammasta vartalostaan siinä määrin, että hän on pukeutunut viime päivinä pääasiassa bikineihin. Lastensa kanssa parhaillaan Los Angelesin Ritz Carlton -hotellissa lomaileva tähti on samalla vetänyt puoleensa hurjan määrän paparazzeja.

Kuvaajat ovatkin saaneet parin viime päivän aikana paljon materiaalia, sillä Britney Spearsin bikinikuvat ovat suorastaan täyttäneet viihdelehdet. Eilen laulaja esitteli bikinivartaloaan turkooseissa pikkubiksuissa, jotka eivät jättäneet juuri arvailujen varaa hänen vartalonsa suhteen. Katso kuvat tästä.

Britney Spears käväisi taannoin myös Suomessa Circus-kiertueellaan, joka on parhaillaan keikkatauolla. Kiertue kuitenkin jatkuu vielä, mutta sen päätyttyä supertähden yksityiselämässä voi tapahtua suuri muutos, sillä hänen holhooja-isänsä on ehdottanut oikeudelle holhouksen purkamista kiertueen päätyttyä.