Lehti: Amy Winehouse haluaa narkkarimiehensä takaisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittijuorujen sanansaattaja News Of The World -lehti kertoi eilen, että brittipoppari Amy Winehouse olisi tullut toisiin ajatuksiin huumeiden kanssa vaikeuksissa olevan ex-aviomiehensä Blake Fielder-Civilin kanssa.

Vielä jokunen viikko sitten pariskunta pui eroaan oikeudessa, mutta nyt miestään Karibialla taannoin pettänyt laulajasuosikki haluaa mahdollisesti miehensä takaisin. Viime vuonna Blake joutui vankilaan oikeudenkäynnin todistajan uhkailemisesta. Tämän jälkeen Amy kertoi haastattelussa koko liiton olleen vain kulissi pariskunnan huumeidenkäytölle.

Lehden mukaan Winehouse olisi nyt kuitenkin anonut miestään palaamaan yhteen kanssaan. Laulajan kerrotaan soittaneen tiistaina Blakelle tunteikkaan puhelun, joka oli ensimmäinen kerta kun pariskunta keskusteli toistensa kanssa peräti viiteen kuukauteen. Blaken kerrotaan lisäksi vahvistaneen News Of The World -lehdelle haluavansa palata takaisin ex-kultansa kainaloon. Avioero voi mahdollisesti siis vielä peruuntua.