Lily Allen, Flow Festival, Helsinki, 16.8.2009

Galleria · Stara.fi

Huippusuosittu brittipoppari Lily Allen nousi lavalle Flow-festivaaleilla Helsingissä 16. elokuuta 2009. Tähden esiintymistä vaivasi kuitenkin epäonni, sillä laulaja oli kaatunut edellisenä yönä Ruotsissa ja loukannut selkänsä.

Vahvoista kipulääkkeistä huolimatta Lily Allen kärsi kovista selkäkivuista koko keikan ajan ja hän purskahti itkuun jo ensimmäisen kappaleensa aikana. Poptähti itki lopulta koko keikan ajan, mutta veti settinsä urheasti lähes kokonaan läpi. Hittiparaatin jälkeen hänen oli kuitenkin lopulta pakko lopettaa keikka kesken, kun kivut kasvoivat liian koviksi.

Paljastelemaan tottunut supertähti esitteli samalla suomalaisyleisölle myös rintansa, sillä tuttuun tapaansa hän oli sonnustautunut esiintymistään varten varsin paljastavaan asuun. Tällä kertaa asuna toimi läpinäkyvä paita, jonka läpi laulajan rinnat näkyivät hyvin. Katso kuvat alta.