Lily Allenin murtuminen ylitti uutiskynnyksen maailmalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen Helsingissä järjestetyillä Flow-festivaaleilla esiintynyt poptähti Lily Allen joutui keskeyttämään esiintymisensä jo 50 minuutin show’n jälkeen kipeän selkänsä takia. Nyt tapaus on ylittänyt uutiskynnyksen myös maailmalla.

Lily Allen murtui itkuun jo settinsä ensimmäisen kappaleen aikana, koska lavaliikehdintä tuotti tuskaa edellisenä yönä pahasti kaatuneelle laulajalle. Itkulle ei tullut loppua, sillä supertähti pyyhki kyyneleitään koko keikan ajan kunnes päätti lyhentää settiään huomattavasti ja poistua lavalta ennen aikojaan. Katso tunteikkaat kuvat keikalta tästä.

Suomalaisyleisö ymmärsi laulajatähden päätöksen hyvin, sillä yleisöllekin tuotti tuskaa katsella tuskissaan itkua tihrustanutta laulajaa. Tänään aihe on ollut otsikoissa erityisesti Allenin kotimaassa Britanniassa, jossa muiden muassa Daily Mail ja The Sun -lehdet ovat kertoneet aiheesta lyhyesti. Ensinmainittu otsikoi juttunsa ”’It’s not you it’s me, Lily Allen tells fans as she breaks down on stage” ja viimeksimainittu ”Tears for Fear’s Lily in Finland”.