Michael Jackson kuoli jopa viisi tuntia ennen hätäpuhelua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tutkimukset poptähti Michael Jacksonin kuoleman ympärillä jatkuvat edelleen. Nyt tutkijat ovat saaneet selville, että poptähti on todennäköisesti kuollut peräti viisi tuntia ennen hätäpuhelua.

Tämän olettamuksen puolesta puhuvat lukuisat seikat. Ensinnäkin paikalle saapuneet ensihoitajat totesivat, ettei laulajassa ollut enää mitään elonmerkkejä, vaikka tähden henkilökohtainen lääkäri oli hetkeä aiemmin kertonut hätäpuhelun aikana tuntevansa pulssin.

Ambulanssimiesten mukaan Jacksonin iholla oli myös merkkejä, jotka ilmenevät vasta tuntien kuluttua sydämen ja verenkierron lakattua toimimasta, eli kun veri alkaa valua ruumiin alaosaan.

Jo aiemmin on käynyt selville, että Jacksonin lääkäri Conrad Murray soitti noin viisi tuntia ennen hätäpuhelua avustajalleen, jonka hän käski noutaa tapaukseen tavalla tai toisella liittyviä laatikoita varastosta Bostonissa. Laatikoiden uskotaan sisältäneen kiellettyä Propofol-nukutuslääkettä. Poliisin mukaan nämä merkit yhdessä viittaavat siihen, että Michael Jackson oli kuollut noin viisi tuntia ennen hätäpuhelua, ja että lääkäri yritti peitellä jälkiään ennen viraonmaisten kutsumist paikalle.