Näin tuskissaan Lily Allen esiintyi Helsingissä – katso Staran kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu poptähti Lily Allen esiintyi eilen Helsingissä Flow-festivaalin sunnuntain pääesiintyjänä. Keikka ei kuitenkaan sujunut hänen osaltaan aivan suunnitelmien mukaan, sillä laulaja kärsi kovista selkäkivuista.

Edellisen yönä Göteborgissa, Ruotsissa, kaatunut ja samalla selkänsä loukannut Lily Allen sai Suomessa hoitoa selkävammaansa. Takapuoleen annettu pistos ei kuitenkaan riittänyt poistamaan tuskaa, vaikka Lily kertoi sen saaneen hänen päänsä pyörälle. Kovat kivut saivat laulajan murtumaan itkuun jo keikan ensimmäisen kappaleen aikana.

Itkulle ei lopulta tullutkaan loppua, sillä suosikkitähti itki koko esiintymisensä ajan. Lopulta kivut kävivät urhealle popparille ylivoimaisiksi, ja hän joutui keskeyttämään konserttinsa 50 minuutin esiintymisen jälkeen. Hänen normaalista keikastaan jäi siten puuttumaan noin 25 minuuttia. Katso viihdelehti Staran kuva artikkelin alta ja lisää kuvia keikalta tästä.