Salatut elämät saa kaksi uutta kaunotarta

Viihdeuutiset · Stara.fi

MTV3-kanavalla skandaalinkäryisissä tunnelmissa kesätauolle lähtenyt Salatut elämät -saippuasarja jatkuu pian uusin jaksoin. Viime viikolla selvisi, että sarjan tähtiä menehtyy kauden avauksessa, mutta uusi tuotantokausi tuo tullessaan myös uusia näyttelijöitä.

Kanava paljasti tänään, että mukaan on tulossa neljä uutta roolihahmoa, ja heistä suurimmissa rooleissa tulevat olemaan Jasmin Hamid ja Mia Ehntroth. Kunnallispolitiikassa ja toimittajana aiemmin kunnostautunut 25-vuotias Hamid esittää sarjassa Miikan ex-vaimoa, joka saapuu Helsinkiin Yhdysvalloista.

22-vuotias Ehnrooth esittää Salatut elämät -sarjassa puolestaan tanssinopettaja-kosmetologi Cindy Rintalaa, joka perustaa Pihlajakadulle oman kosmetologiyrityksen. Aiemmin myös mallintöitä tehnyt Mia valittiin mukaan sarjaan koekuvausten kautta. Katso kuvat uusista salkkaritähdistä täältä. Salatut Elämät palaa ruutuihin maanantaina 24. elokuuta.