Suosittu Poliisit-realitysarja palaa uusin jaksoin ja uusin partioin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suuren suosion ensimmäisellä tuotantokaudellaan saanut Poliisit-realitysarja palaa ruutuihin uusin jaksoin lokakuussa. Tulevalla kaudella seurataan järjestyspoliisin toimintaa Jyväskylässä, Tampereella, Turussa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Espoossa, Vantaalla ja Helsingissä.

Yleisradion Poliisi-tv:n suositusta Poliisin Matkassa -osiosta formaattinsa lainannut televisiosarja teki ensimmäisellä kaudellaan JIM-kanavan yleisöennätyksiä. Ohjelmaa seurasi parhaimmillaan 284.000 katsojaa. Uusi kausi tuo ruutuihin 5. lokakuuta alkaen peräti 40 uutta jaksoa.

Osassa kaupungeista seurattavat partiot pysyvät samoina, mutta mukaan tulee uusien kaupunkien sekä henkilöstövaihdoksien myötä myös uusia kasvoja. Osittain tai kokonaan samoina pysyvät esimerkiksi Tampereen, Helsingin ja Jyväskylän partiot. Partio vaihtui kokonaan esimerkiksi Turussa.