Tuksu saa huutia nyt myös ulkomailla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen virallinen kohujulkkis Johanna Tukiainen on nyt noteerattu ulkomaita myöden. Laulu-uraansa aloitteleva blonditanssija on nimittäin saanut rapakon takaa vähemmän mairittelevan kunnianosoituksen.

Suosittu amerikkalainen julkkisblogi Dlisted.com valitsi Tukiaisen sunnuntaina päivän kuumaksi lumpuksi, eli myönsi hänelle Hot Slut Of The Day -tittelin. Perusteluina mainitaan taannoinen tekstiviestikohu. Tukiaisen itsensä kovasti hehkuttamat yhteydet amerikkalaisiin supertähtiin loistavat jutussa kuitenkin poissaolollaan. Tuksu on itse kertonut saavansa usein yhteydenottoja muiden muassa näyttelijä Mickey Rourkelta.

Johanna Tukiainen sai paistatella tittelillään vain yhden päivän. Ehdotuksen nimityksestä oli ilmeisesti lähettänyt suomalainen nimimerkki Maikku. Tänään Päivän kuuma lumppu on kiinteistösijoittaja ja realitytuomari Barbara Corcoran. Nimityksestä lisätietoja alla olevasta osoitteesta. Katso juttu tästä.