Viinanhuuruinen julkkistähti American Idol -tuomariksi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ex-poppari Paula Abdul jätti pari viikkoa sitten American Idol -ohjelman tuomaripestin, koska tuotantoyhtiö ei antanut hänelle palkankorotusta. 20 miljoonan liksaa vaatinut tähti on sittemmin saanut runsaasti uusia tarjouksia.

Samalla spekulaatiot hänen korvaajastaan ovat käyneet kuumina. Aiemmin pestiin huhuissa nimetty Victoria Beckham on ilmeisesti mukana vain tilapäisesti. Tuoreimpien huhujen mukaan Abdulin pestiä olisi nyt tarjottu poptähti Jessica Simpsonille, yleensä varsin luotettava New York Post uutisoi.

Jessica Simpson on ollut viime aikoina otsikoissa hieman vähemmän mairittelevissa merkissä, kun hänet on ikuistettu useita kertoja umpihumalassa ravintoloissa. Myös hänen taannoisen poikaystävänsä Tony Romon huhutaan jättäneen julkkisnaisen tämän juopottelun takia.