Megan Foxin lesbokohtaus ei tuntunut ihmeelliseltä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-kaunotar Megan Fox nähdään seuraavaksi valkokankaalla Jennifer’s Body -nimisessä elokuvassa teinitappajana, kun hän esittää koulun cheerleaderia, joka ryhtyy surmaamaan koulutovereitaan.

Leffassa suosikkinäyttelijä nähdään myös yläosattomissa sekä lesbotunnelmissa vastanäyttelijänsä Amanda Seyfriedin kanssa. Naisten välinen lesbokohtaus ei ollut kummallekaan kovin suuri juttu, vaikka he tiesivät, että siitä tulee mediassa elokuvan merkittävä markkinointikohtaus.

Nyt Amanda Seyfried on kertonut tunnelmistaan kohtausta kuvattaessa. Hän ei ollut siitä mitenkään erityisen innoissaan.

– Me tiesimme, että kohtaus tulee näyttelemään tärkeää osaa elokuvasta tiedottamisessa. Me tosin vain pyörittelimme silmiämme koko idealle siitä, että meidän tulee kuherrella, Seyfried kertoi Entertainment Weekly -lehden haastattelussa.

Suomessa Jennifer’s Body -elokuva saa ensi-iltansa vasta 22. tammikuuta 2009.