Michael Jacksonin lääkäri pakeni fanien tappouhkauksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähes kaksi kuukautta sitten menehtyneen Michael Jacksonin henkilökohtainen lääkäri Conrad Murray on joutunut menemään ”maan alle” saatuaan supertähden faneilta runsaasti tappouhkauksia.

Idolinsa kuolemasta raivostuneiden fanien tappouhkauksia paennut Murray on edelleen poliisitutkinnan keskipisteenä, sillä hänen epäillään antaneen laulajalle tämän kuolemaan johtaneen Propofol-lääkeaineen. Lääkäriä epäillään tällä hetkellä poptähden taposta, mutta häntä ei ole pidätetty.

Saamiensa tappouhkausten takia lääkäri on myös palkannut itselleen ympärivuorokautisen henkivartijan. Tilanteesta kertoneen asianajaja Miranda Sevikin mukaan lääkäri kärsii parhaillaan myös taloudellisesta ahdingosta, koska hän on joutunut sulkemaan klinikkansa. Poliisi on tähän mennessä tehnyt useita etsintöjä lääkärin omistamiin tiloihin sekä tämän kotiin.