Vanessa Hudgens haluaa riisua myös valkokankaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erityisesti lasten suosimista High School Musical -elokuvista tunnetuksi tullut ja pian myös Bandslam-elokuvassa nähtävä 20-vuotias teinisuosikki Vanessa Hudgens on ryvettänyt mainettaan pariinkin otteeseen, kun hänen itse ottamiaan alastonkuvia on päätynyt internetiin kaiken kansan nähtäville.

Vanessa kommentoi ja pyysi anteeksi alastonkuviaan ensimmäisellä kerralla pari vuotta sitten. Toisella kerralla hän ei kuvia suostunut enää kommentoimaan. Nyt Disney-tähti on kuitenkin kertonut haastattelussa, ettei edes halua olla roolimalli lapsille, sillä hänen suunnitelmissaan on hieman rajumpia elokuvarooleja.

– Tieto siitä, että lapset katsovat minua ihaillen, on erittäin imartelevaa. Mutta loppujen lopuksi haluan tehdä myös lapsilta kiellettyjä elokuvia, jotka ovat heille liian rajuja, Vanessa kertoi amerikkalaisen Star-lehden haastattelussa.