Onko tämä tosiaan Jessica Simpson?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijänä ja laulajana tunnetuksi tullut julkkistähti Jessica Simpson vietti vuoden ajan hiljaiseloa parrasvaloista, mutta nyt hän on noussut jälleen Hollywoodin A-sarjaan monestakin syystä.

Poikaystävänsä Tony Romon jättämäksi syntymäpäivänsä aattona joutunut Jessica Simpson on nähty lehtien sivuilla useaan otteeseen vahvasti päihtyneenä, ja alkoholiongelman väitetään olleen myös pariskunnan eron takana.

Viime viikolla Jessican kerrottiin olevan ehdolla Paula Abdulilta vapautuneelle paikalle American Idol -kisan tuomaristoon. Nyt hänet on kuitenkin bongattu aivan erilaisissa tunnelmissa, sillä verkkoon päätyneessä kuvassa Jessica Simpson nähdään geishana, eli kimoniin pukeutuneena ja kasvot valkoisena. Katso kuva tästä. Kyse ei kuitenkaan taida olla ”nenänvalkaisuviikoista”, vaan aivan jostain muusta.