Tässä ovat jenkkien Tanssii tähtien kanssa -tähdet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen versio Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta alkaa lähiaikoina, ja nyt on julkistettu tulevan tuotantokauden julkkiskilpailijat. Mukana on monipuolinen kattaus erityisesti nuorempaa polvea, kun Suomessa on yleensä keskitytty hieman vanhempiin kisailijoihin.

Tähtien kanssa tanssivat rapakon takana tulevalla kaudella muiden muassa poptähti ja ”BSB-Nickin veli” Aaron Carter, yli 200.000 levyä myynyt r&b- ja soul-tähti Macy Gray, näyttelijä, lauluntekijä ja George Hamiltonin poika Ashley Hamilton sekä Sabrina teininoita -sarjasta tuttu näyttelijä Melissa Joan Hart.

Muita julkkistanssijoita ovat muiden muassa Osbournen televisioperheen poptähti-tytär Kelly Osbourne, supermalli-toimitusjohtaja Kathy Ireland, näyttelijä ja glamour-malli Joanna Krupa, näyttelijä Debi Mazar, r&b-laulaja Mya ja entinen teinisensaatio Donny Osmond.

Hieman tuntemattomampia kisaajia ovat olympiauimari Natalie Coughlin, televisiotähti ja näyttelijä Mark Dacascos, poliitikko Tom Delay, urheilija Michael Irvin, vapaaottelun mestari Chuck Liddell ja lumilautailija Louie Vito.