Aseellinen joukkotappelu räppärin keikkabussin ympärillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Lil Wayne oli viime viikolla konsertoimassa Arizonassa, kun hänen keikkabussinsa ympärillä syntyi massiivinen joukkotappelu. Paikallisen poliisin mukaan mellakassa ammuttiin ainakin yksi laukaus.

Asiasta kertoneen TMZ-julkaisun mukaan Lil Wayne oli keskiviikkona konsertoimassa Cricket Pavilionissa Phoenixissä. Keikan jälkeen tähden neljän keikkabussin saattueesta kaksi bussia pysähtyi läheisen kerrostalon luona. Tämän jälkeen useita naisia nousi busseista, jolloin talon asukkaat raivostuivat. Tappelun syy on vielä selvittämättä.

Kahakka muuttui nopeasti väkivaltaiseksi ja tilanne saatiin haltuun vasta poliisin saavuttua paikalle. Tapauksesta on tehty ainakin yksi rikosilmoitus, jossa 15-vuotias poika syyttää Lil Waynen turvamiestä pahoinpitelystä. Pojalta murtui tappelussa kylkiluita ja hän sai ruhjeita. Poliisi on kuulustellut tapauksesta myös artistia, joka oli itse toisessa kahakassa mukana olleessa bussissa.