Backstreet Boys joulukuussa Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poikabändeihin lukeutuva Backstreet Boys saapuu konsertoimaan Suomeen. Yhtye nousee Helsingin Hartwall Areenan lavalle keskiviikkona 2. joulukuuta.

Orlandosta kotoisin oleva Backstreet Boys on vuonna 1997 alkaneella urallaan tahkonut levy- ja keikkamyynnillään varovaistenkin arvioiden mukaan ennätyksellisen yli 500 miljoonan dollarin omaisuuden.

Yhtye tunnettiin aikoinaan viisikkona, mutta kesäkuussa 2006 alkuperäisjäsen Kevin Richardson jätti yhtyeen omistautuakseen perhe-elämälle. Nykyiseen BSB-kokoonpanoon kuuluvat Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell ja A.J. McLean.

Backstreet Boys -kokoonpano on hieman kyseenalaistakin mainetta musiikkibisneksessä nauttineen ”kummisetä” Lou Pearlmanin luomus ja tuote, jonka hän ideoi ja toteutti New Kids On The Block -yhtyeen inspiroimana vuosina 1992 ja 1993. Ideointiin ja toteutuksen vaadittiin lujasti päättäväisyyttä, säkeittäin rahaa, lukuisia työhaastatteluja ja posketon määrä koe-esiintymisiä.