Britney Spears presidentiksi – bikineissä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisioisäntä Jay Lenon saappaisiin taannoin hypänneen Conan O’Brienin kanssa katsojista kovaa kisaa parhaillaan käyvä David Letterman on vienyt kisassa pidemmän korren, kun ohjelman katsojamäärät ovat kasvaneet irkkutähden kustannuksella.

Nyt Lettermanin vieraana on nähty myös poptähti Britney Spears, joka on kertonut osuudessaan kymmenen syytä siihen, miksi hänet tulisi valita Yhdysvaltojen presidentiksi. Kaiken lisäksi Britney oli näitä syitä kertoessaan pukeutunut bikineihin. Katso video tästä.

Kymmenen asian listalla oli mukana myös Britneyn näkemys hänen varapresidentistään, joka olisi tietenkin hiphop-tähti Sean ”P. Diddy” Combs. Laulaja haluaisi myös perustaa kuuhun ensimmäisen yökerhon vielä tämän vuosikymmenen aikana.