Gwyneth Paltrow’n diivailu ärsyttää kuvauspaikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uudessa Two Lovers -elokuvassa rintansa paljastava Hollywood-tähti Gwyneth Paltrow ei hae kuvauspaikoilta uusia ystäviä eikä mukavaa ajanvietettä, vaan näytteleminen on hänelle pelkkää työtä.

Näin väitetään hänen tuoreimman elokuvansa kuvauspaikalta, brittilehti The Sun uutisoi.

– Gwyneth on äärimmäisen kylmäkiskoinen töissä. Hän on askeleen ylempänä ammattilaisiakin, liian diiva. Hän ei ole kenenkään ystävä ja saa yleensä muut tuntemaan olonsa epämukavaksi, sisäpiiristä kerrottiin.

– Hän ei ollut varsinaisesti tyly Scarlett Johanssonille, mutta Paltrow ei vain puhunut hänelle. Gwyneth yritti parhaansa mukaan vältellä Scarlettia, eivätkä he siten olleet toistensa kanssa missään tekemisissä. Se oli Gwynethin valinta.

Coldplay-yhtyeen Chris Martinin kanssa perheen perustanut Gwyneth Paltrow oli taannoin liian siveellinen elokuvaohjaaja Quentin Tarantinolle. Siveellisen naisen sijaan elokuvaan etsittiin Tarantinon mukaan ennemminkin ”naisvangin” tyylistä räväkkää pääosan esittäjää.

– En ole kiinnittämässä hänen kaltaistaan näyttelijää. Rooliin tarvitaan räväkkä nainen, joka huutaa kameroiden käynnistyessä ”Nyt mennään!”, Tarantino kertoi tuolloin FHM -lehdelle.