Mariah Carey haistattaa pitkät Grammy-gaalalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu poptähti Mariah Carey on ollut menestyksekkäällä urallaan ehdolla peräti 21 Grammy-pystin saajaksi ja voittanut viisi palkintoa. Nyt palkinnot kuitenkin riittävät, sillä supertähden levyn julkaisupäivä on valittu varsin mielenkiintoisesti.

Careyn uusi albumi Memoirs Of An Imperfect Angel julkaistaan nimittäin 29. syyskuuta. Mikäli levy julkaistaisiin vain päivää aiemmin, voisi se olla mukana seuraavan Grammy-gaalan ehdokkuuksissa. Nyt levy kuitenkin missaa tämän ajanjakson päivällä. Päätöksen uskotaan olevan myös sivallus Grammy-organisaation suuntaan.

– Mariah on jätetty niin monta kertaa ilman palkintoa, että tämä päätös on kuin iso haistattelu Grammy-väelle. Hän ei tarvitse palkintoja, koska hänen uransa on menestyksekäs ilman niitäkin, asiantuntija kertoi New York Daily News -julkaisulle.

Levy julkaistaan siis pian, mutta tuoreimpien tietojen mukaan se ei ole vieläkään valmis. Mariahin kerrotaan ”repineen” levynsä vielä kerran auki, koska hän haluaa lisätä mukaan vielä uusia kappaleita. Levyn teon tiimellyksessä laulajalla on ollut aikaa myös näytellä, sillä hän tähdittää parhaillaan Lee Danielsin ohjaamaa Precious-elokuvaa, joka sai taannoin ensi-iltansa Sundance-elokuvafestivaaleilla.