Poliisi vahvisti: Michael Jacksonin lääkäri saa syytteen taposta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähes kaksi kuukautta sitten epäselvissä olosuhteissa menehtyneen poptähti Michael Jacksonin kuolemaan liittyviä tapahtumia on tutkittu intensiivisesti, ja nyt poliisi on ilmoittanut myös tuloksista. Fox News on nimittäin saanut vahvistuksen, että tulossa on oikeudenkäynti ja tapposyyte.

Viranomaisilta saatujen tietojen mukaan alusta saakka epäiltynä ollut Jacksonin henkilökohtainen lääkäri Conrad Murray tulee saamaan syytteen taposta. Hänet tullaan myös pidättämään ensi viikon aikana. Viimeviikkoinen kotietsintä hänen klinikalleen toi poliisille tarpeeksi näyttöä pidätystä varten.

Lääkäri on jo aiemmin myöntänyt antaneensa poptähdelle Propofol-nukutuslääkettä vain tunteja ennen kohtalokasta sydänkohtausta. Lääkeainetta ei saa käyttää sairaaloiden ulkopuolella. Nyt tuon lääkkeen uskotaan johtaneen laulajan kuolemaan. Lääkäri on itse ilmoittanut julkisesti olevansa syytön Jacksonin kuolemaan.