Surmattu mallikaunotar löytyi laukusta – murhaepäilty on realitytähti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityohjelman tähti Ryan Alexander Jenkins on etsintäkuulutettu epäiltynä vaimonsa murhasta. Entinen uimapukumalli Jasmine Fiore löydettiin murhattuna muutama päivä sen jälkeen kun hänet oli ilmoitettu kadonneeksi. Ruumis löytyi matkalaukusta.

Poliisin mukaan Fiore oli kuristettu hengiltä. Hänen ruumiinsa löytyi lauantaiaamuna matkalaukkuun sullottuna roskiksesta Buena Parkin alueelta Kaliforniasta. Megan Wants a Millionaire -realityohjelmaan osallistunut ja kisan finaaliin saakka selviytynyt 32-vuotias Jenkins on ollut siitä saakka kateissa. Poliisi epäilee miehen paenneen kotimaahansa Kanadaan, ABC uutisoi.

Poliisi on nyt pyytänyt Yhdysvalloissa ja Kanadassa ihmisten havaintoja Jenkinsin lisäksi myös hänen mustasta BMW X5 -autostaan sekä valkoisesta Mercedes-Benzistään. Fiore nähdiin viimeisen kerran elossa San Diegossa, kun hän oli pelaamassa pokeria yhdessä miehensä kanssa. Realitytähden tiedottajan mukaan murhaepäilty aikoo lähiaikoina ilmoittautua itse poliisille.