Toinenkin Harry Potter -tähti kiinni huumeista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter ja puoliverinen prinssi -elokuva menestyy parhaillaan hienosti elokuvateattereissa ympäri maailmaa, mutta kulissien takaa kuuluu jälleen myös vähemmän hyviä uutisia. Elokuvan toinenkin tähti on nyt jäänyt nimittäin kiinni huumeista.

Gregory Goylen roolia elokuvissa näyttelevä Josh Herdman nähdään verkkoon vuotaneissa valokuvissa polttamassa marijuanaa, The Sun uutisoi tänään. Lehden haltuunsa saamassa ja julkaisemassa kuvassa mies on käärinyt itselleen massiivisen ”jointin” ja on juuri sytyttämässä sitä. Katso kuva tästä.

Kyseinen kuva 20-vuotiaasta Herdmanista on otettu lehden mukaan viime vuonna Amsterdamissa, jossa kannabis on laillista. Siten tähti ei ole välttämättä syyllistynyt rikokseen. Taannoin toinenkin Potter-tähti Jamie Waylett jäi kiinni huumeista ja selvisi vain hädin tuskin ilman vankilatuomiota. Hänen hallustaan löydettiin useita pussillisia marijuanaa.