Traci Bingham esitteli massiiviset muotonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä-malli Traci Bingham tunnetaan parhaiten taannoisesta roolistaan Baywatch-televisiosarjassa. Nykyisin vain harvoin otsikoissa nähtävä neitokainen on nyt osallistunut julkkisgaalaan Playboy Mansionissa.

Tapahtumalla kerättiin varoja rintasyöpään sairastuneiden naisten auttamiseen keskittyvälle järjestölle, joten jättirintainen Bingham sopi hyvin tapahtuman vieraaksi. Hän oli lisäksi pukeutunut näyttävään korsettiin, joka nosti tähden rintavarustuksen lähes leukaan saakka. Katso kuvat tästä.

41-vuotias Traci Bingham aloitti näyttelijäuransa 1990-luvun alussa esiintymällä Marky Mark & The Funky Bunch -yhtyeen Good Vibrations -hittikappaleen musiikkivideolla. Sittemmin hän sai myös oikeita rooleja ja päätyi lopulta Baywatch ja Beverly Hills 90210 -televisiosarjoihin. Pienemmissä rooleissa hänet nähtiin muiden muassa Pulmuset ja Bel-Airin prinssi. Viime aikoina hän on tähdittänyt lähinnä pokeriaiheisia ohjelmia.