Bon Jovi julkaisee uuden levyn marraskuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi maailman menestyneimmistä bändeistä, pehmorock-yhtye Bon Jovi, ilahduttaa laajaa fanijoukkoaan uudella albumilla The Circle, joka julkaistaan 9. marraskuuta 2009.

Albumin ensimmäinen singlelohkaisu We Weren’t Born To Follow saadaan digitaalisena kuultaville ja radiosoittoon jo tänään iltapäivällä. Uusi kappale on levy-yhtiön mukaan paluuta bändin perinteiseen rokkaavaan repertuaariin edellisen kantrihenkisen Lost Highway -albumin jälkeen.

Jon Bon Jovi ja Richie Sambora ovat toimineet myös albumin tuottajina yhdessä edellisten levyjen tuottajana toimineen John Shanksin kanssa. Bon Jovin albumeita on myyty maailmalla yhteensä peräti 120 miljoonaa kappaletta ja ahkerasti keikkaileva yhtye on nähty yli 2.600 keikalla yli 50 maassa esiintyen yli 34 miljoonalle fanille.

Yhtye esiintyi edellisen kerran Suomessa kesäkuussa 2008.