Alicia Silverstone hoitaa puutarhaansa alastomana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-tähti Alicia Silverstone on paljastanut oman tapansa pitää kuumuus loitolla hoitaessaan Los Angelesin kesähelteillä puutarhaansa ulkosalla. Hän kertoi nimittäin tekevänsä puutarhatöitä mieluiten täysin alastomana.

– Se alkoi luultavasti silloin kun tein puutarhatöitä ensimmäisen kerran. Olin ulkona ja siellä oli tukahduttavan kuuma, joten riisuin kaikki vaatteeni. Sitten hyppäsin välillä uima-altaaseen uimaan. Olen muutenkin aina alastomana uima-altaassa, Alicia Silverstone kertoi Us Weekly -lehdelle.

Haastattelussa Silverstone paljasti myös keneltä miestähdeltä hän on aikoinaan saanut kipinän alastomuuteen.

– Vietin aikoinaan paljon aikaa Woody Harrelsonin kanssa, ja hän ei pelkää riisua itseään alastomaksi.

Osa-aikaiseksi nudistiksikin nimetyn Harrelsonin nakuilulla ja miehisellä ruumiinosalla on ehkä osaa siihen, miksi hänen etunimensä Woodrow on aikoinaan lyhennetty muotoon Woody.