Kanyen kalju naisystävä yläosattomissa beachillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen malli ja entinen strippari Amber Rose tunnetaan nykyisin paremminkin hiphop-tähti Kanye  Westin tyttöystävänä. Nyt kaunotar on bongattu nauttimassa aurinkoisesta vapaapäivästä rannalla.

Kelit olivat mitä ilmeisimmin kohdallaan, sillä yläosattomissa viihtynyt kalju nainen oli samalla myös lähes alaosattomissa, koska hänen vartalostaan oli yhteensä peitetty vain kämmenen kokoinen alue. Katso kuvat tästä.

Italialais-amerikkalainen 26-vuotias Amber Rose on urallaan esiintynyt tanssijana muutamissa musiikkivideoissa muiden muassa Ludacrisille ja Young Jeezylle. Avoimen biseksuaali nainen on lisäksi poseerannut vähissä vaatteissa lehtien sivuilla sekä miesystävänsä Kanye Westin kenkämalliston mainoskuvissa.