Katie Price haluaa kohdata Peter Andren viidakossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin julkkispareihin muutaman vuoden ajan lukeutuneet poptähti Peter Andre ja povipommi Katie Price, eli Jordan, ovat käyneet viimeiset kuukaudet katkeraa avioeroa.

Pariskunta tapasi toisensa ensimmäisen kerran vuonna 2004 ITV-kanavan suositussa I’m A Celebrity, Get Me Out Of Here! -realitysarjan kuvauksissa Australiassa. Ohjelmassa julkkiksia lähetetään viidakkoon selviytymään. Muutama päivä sitten Andre ilmoitti olevansa halukas osallistumaan ohjelmaan nyt uudelleen, mutta ilmoitus sai kuitenkin Jordanin raivostumaan.

Nyt pariskunnan lähipiiristä on kerrottu Daily Star -lehdelle, että myös Katie Price on yllättäen halukas osallistumaan kilpailuun, jos Peter Andre on mukana. Katien kerrotaan haluavan saada ohjelman avulla erokohussa ryvettynyt maineensa puhdistettua ja todistettua olevansa suositumpi kuin Andre.

– Pete on tylsä. Minä olen todellinen tähti. Ihmiset ovat kiinnostuneita hänestä vain minun ansiostani. Minut kaikki haluavat nähdä, Jordanin kerrotaan retostelleen ystävilleen.

Televisiokanavan tuottajat ovat luonnollisesti innoissaan Katien ilmoituksesta, sillä molempien osapuolten mukana oleminen kasvattaisi huimasti ohjelman kiinnostusta ja katsojamääriä. Tuottaja vertasikin mahdollista molempien kiinnitystä ”televisiodynamiitiksi”.