Kuka on nätein nakuna? -sarja LIV-kanavalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vielä suhteellisen tuore kotimainen televisiokanava Liv aloittaa uuden Kuka on nätein nakuna? -sarjan esittämisen syyskuun alussa. Aidosta kauneudesta kilpaillaan kanavalla jatkossa tiistaisin. Ohjelman juontaa Nätti nakuna -ohjelmasta tuttu stylisti Gok Wan.

Kuka on nätein nakuna? -sarjassa perinteinen kauneuskäsitys käännetään päälaelleen. Nätti nakuna -ohjelmasta tuttu brittistylisti Gok Wan etsii luonnonkaunista naista, jolla riittää rohkeutta ja asennetta olla oikeasti kaunis laihuutta ja samankaltaisuutta ihannoivassa maailmassa.

Avausjaksossa Gok Wan ja hänen aisaparinsa Myleene Klass etsivät tuhansien halukkaiden joukosta kaksitoista finalistia, jotka kilpailevat Nätein nakuna -tittelistä. Voittajan on oltava älykäs, yksilöllinen ja kaunis niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Kuka on nätein nakuna? (Miss Naked Beauty) sarjaa esitetään Liv-kanavalla tiistaisin kello 20.00.